Menú

Transparència

 

La llei estatal 19/2013, de 9 de desembre, i la llei catalana 19/2014, de 29 de desembre, ambdues sobre tranparència, accés a la informació pública i bon govern, instauren el dret ciutadà d'accés a la informació pública entenent com a tal la informació elaborada per l'Administració i la que té en el seu poder com a conseqüència de la seva activitat o de l'exercici de les seves funcions.

Les persones tenen dret a sol·licitar i a obtenir la informació pública en els termes i les condicions regulats per llei.

Si voleu alguna dada o informació que no surt a aquest Portal de Transparència, envieu una sol·licitud a consorci@vngeixamplenord.cat especificant les vostres dades personals i de contacte (nom i cognoms, DNI, edat, telèfon i correu electrònic), informació que sol·liciteu i motiu de la sol·licitud.  Us donarem resposta el més aviat possible.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord