Menú

Estatuts

Estatuts inicials

El Ple de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, en sessió celebrada en data 5 de març de 2007, va aprovar inicialment els Estatuts que el regulen, resultant aprovats definitivament per Decret d'Alcaldia de data 18 de juliol de 2007. Per acord del Govern de la Generalitat de Catalunya, de data 22 de maig de 2007, es va autoritzar a l'Institut Català del Sòl per constituir, conjuntament amb l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, el Consorci urbanístic per al desenvolupament del sector Eixample Nord, d'acord amb els Estatuts aprovats per l'Ajuntament i annexats a l'acord (DOGC d'1 de juny de 2007).

Estatuts vigents

En data 22 de març de 2017 el Consell General del Consorci va aprovar una proposta de reforma dels estatuts que preveu les adaptacions requerides per la Llei, així com altres canvis proposats pels ens consorciats. Aquesta proposta ha estat aprovada inicial per l'Ajuntament en data 23 d'octubre de 2017 (BOPB de data 15 de novembre de 2017) i ha esdevingut aprovada definitivament en data 3 de gener de 2018 per no haver-se presentat al·legacions (BOPB de data 26 de gener de 2018).  Així mateix ha estat aprovada pel Consell Executiu de la Generalitat de Catalunya en data 3 de març de 2020 (DOGC de data 5 de març de 2020).

A partir d'aquesta aprovació el Consorci resta adscrit a l'Ajuntament, el qual hi participa amb un 51 %, sent el restant 49 % la participació de l'Incasòl.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord