Menú

El Consorci VNG Eixample Nord

El Consorci urbanístic per al desenvolupament de l'àmbit anomenat Eixample Nord, del terme municipal de Vilanova i la Geltrú, està adscrit a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. Està constituït pel propi Ajuntament i per l'Institut Català del Sòl, entitat de dret públic adscrita al Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya. 

El Consorci té com a objecte la formulació de planejament derivat, la gestió i la urbanització, com a Administració actuant, del sector anomenat Eixample Nord, del Pla general d'ordenació urbana de Vilanova i la Geltrú, o dels diferents sectors que resultin de la seva divisió, en els termes que estableix la legislació urbanística en tant que entitat urbanística especial.

És una entitat de dret públic, de caràcter associatiu, amb personalitat jurídica pròpia distinta de la dels ens consorciats, té caràcter voluntari i una durada condicionada al compliment de les seves finalitats, i es regeix pels seus Estatuts, pel Reglament de règim intern, per al cas que s'aprovi, per la legislació urbanística i per les disposicions legals i reglamentàries que li siguin aplicables.

 

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord