Menú

Constitució

El Ple de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, en sessió celebrada en data 5 de març de 2007, va acordar  la creació i constitució del Consorci urbanístic per al desenvolupament del sector Eixample Nord, i va aprovar inicialment els Estatuts que el regulen, resultant aprovats definitivament per Decret d'Alcaldia de data 18 de juliol de 2007.

Per acord del Govern de la Generalitat de Catalunya, de data 22 de maig de 2007, es va autoritzar a l'Institut Català del Sòl per constituir, conjuntament amb l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, el Consorci urbanístic per al desenvolupament del sector Eixample Nord.

En compliment dels esmentats acords, en data 25 d'octubre de 2007 es va constituir el Consorci urbanístic per al desenvolupament del sector Eixample Nord, al terme municipal de Vilanova i la Geltrú, que fins a 31 de desembre de 2018 ha  integrat de forma paritària per l'Institut Català del Sòl, empresa pública adscrita al Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya i per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord