Menú

Consell General

El Consell General és l'òrgan superior de govern i administració del Consorci, està integrat pels següents membres, que actuen en representació dels ens consorciats, i són nomenats de la manera següent:

a) Un representant de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú per cadascun dels diferents grups municipals, designats per l'òrgan municipal que correspongui. Aquests representants municipals podran ser, indistintament, membres electes o no de la Corporació.

b) Cinc membres en representació de l'Institut Català del Sòl, designats per l'òrgan d'aquesta entitat que correspongui.

La participació es distribueix entre els membres de l'INCASÒL que ostenten el 49% de la participació, i els membres de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, amb una representació del 51%, que es reparteix proporcionalment a la representació de cada grup municial en el Plenari de l'Ajuntament. tal i com s'indica a continuació:

ERC: 7 regidors 14,58 %  (Xavier Serra i Albet)

PSC: 7 regidors: 14,58 % (Gerard Llobet i Sànchez)

Junts x Cat: 3 regidors 6,12 % (Antonio Palacios i Asensio)

CUP: 3 regidors 6,12 % (Marta Jofra i Sora)

Ciutadans: 3 regidors 6,12 % (Erika Quintero i Ultraran)

Som VNG: 2 regidors 4,08 % (Enver Aznar i Méndez)

 

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord